De Xbox giftcard als cadeau geven

Xbox giftcards zijn een populaire cadeaukeuze geworden voor gamers die genieten van het spelen van hun favoriete games op de Xbox. Met een Xbox giftcard kunnen gebruikers digitale inhoud kopen, zoals games, add-ons en films, zonder dat ze hun creditcard of bankgegevens hoeven te gebruiken. Is de persoon die jarig is een game liefhebber? Overweeg dan zeker het kopen van een Xbox giftcard! 

Wat is een Xbox giftcard en waar kun je de kaart kopen?

Een Xbox giftcard is een prepaid kaart die kan worden gebruikt om digitale inhoud te kopen op de Xbox of op de Microsoft Store. De kaart kan worden gekocht in verschillende waardes, variërend van €5 tot €100, en kan worden ingewisseld voor games, add-ons en andere digitale inhoud. Je kunt de Xbox giftcard zelfs inwisselen voor een xbox live gold 12 maanden abonnement. Maar waar kun je de Xbox giftcard eigenlijk kopen? De cadeaukaart voor de Xbox kan zowel online worden gekocht als in de winkel. Als je in de winkel wilt kijken, ga dan naar Game Mania en Intertoys. Toch liever online de kaart kopen? Bezoek eens bol.com!

Games kopen

Een van de belangrijkste redenen om een Xbox giftcard te gebruiken, is om games te kopen. Met een Xbox giftcard kan de ontvanger games kopen in de Microsoft Store, zonder dat ze hun creditcard of bankgegevens hoeven te gebruiken. Weet je niet zeker of jij de kaart kunt gebruiken en of je de juiste Xbox hebt? Xbox giftcards kunnen worden gebruikt om games te kopen voor de Xbox One, Xbox series X|S. Ook kunnen de kaarten worden gebruikt om games te kopen in de Microsoft Store op Windows 10. Als je al in het bezit bent van een spel, kun je de kaart gebruiken om uitbreidingen te kopen voor games die al zijn geïnstalleerd op de Xbox-console. Hierbij kun je denken aan extra levels, personages, skins en andere digitale inhoud die de game-ervaring kunnen verbeteren.

Films, tv-shows en muziek kopen

Geef je de kaart cadeau aan een persoon die minder met gamen heeft? Met een Xbox giftcard kunnen gebruikers ook films en tv-shows kopen in de Microsoft Store. Zowel de huur als aankoop van de nieuwste films en tv-shows in HD-kwaliteit valt hieronder. Naast tv-shows en films kunnen gebruikers ook muziek kopen in de Microsoft Store met hun Xbox giftcard. Is de ontvanger gek op een bepaald genre muziek? De ontvanger van de cadeaukaart kan de albums en nummers van de nieuwste artiesten in verschillende genres kopen en downloaden. De kaart is dus ook ideaal om cadeau te geven aan een muziekliefhebber.